Kontorsstädning Helsingborg

Vi är det bästa valet för kontorsstädning i Helsingborg. Vi är certifierade, har stor erfarenhet av att städa kontor och många nöjda kunder.

Kontorsstädning – för en bättre arbetsmiljö

Är du trött på att utkämpa den eviga kampen mot damm, skräp och smuts på kontoret? Låt oss hjälpa dig! Vi erbjuder vi omfattande tjänster inom kontorsstädning för att se till att din arbetsplats alltid hålls ren och välorganiserad.

Vår erfarna personal har kunskapen för att ta itu med alla städsituationer du kan tänka dig på kontoret. Välkommen att kontakta oss redan idag för en riktigt bra kontorsstädning i Helsingborg.

Engagemang och kvalitet i fokus för oss

Vi är stolta över vårt engagemang för kvalitetstjänster och strävar efter att se till att kontoren ser så bra ut som möjligt. Med allt från damning av ytor till noggrann djuprengöring kan vi hjälpa till att skapa en hälsosam och trevlig miljö för dig och dina kollegor. Med många års expertis i branschen kan du lita på att vi får jobbet gjort snabbt och effektivt med minimala störningar i din verksamhet.

Regelbunden kontorsstädning i valfritt format

Våra tjänster är utformade för att hålla ditt kontor rent, organiserat och fräscht samtidigt som vi skapar en hälsosammare miljö för alla. Vi använder den senaste städtekniken för att se till att ditt kontor alltid hålls i toppskick. Från dammsugning och moppning till fönsterputsning och mattrengöring - vi tar hand om allt, så att du får mer tid att fokusera på andra viktiga saker. Oavsett om du behöver regelbundet underhåll i form av en prenumeration eller en engångsservice kommer vårt team av yrkesmän att arbeta hårt för att se till att din arbetsplats alltid ser ut som bäst.

Kontorsstädning Helsingborg – därför ska du välja oss

Vi har lång erfarenhet av städbranschen och levererar alltid ett högklassigt resultat. Vi utbildar våra medarbetare regelbundet för att säkerställa att vår städservice håller den nivå våra kunder förväntar sig.

Detta får du av Städsupport
  • Professionellt och noggrant utförda städtjänster.
  • Nöjd kund-garanti till bra priser.
  • Tillgänglighet även kvällar och helger

Viktigt med ett rent kontor

Oavsett om du har ett litet eller ett stort kontor är det viktigt att det är rent och snyggt för att miljön ska vara trivsam och positiv för både kunder och anställda. Väl utförd kontorsstädning är dessutom viktig för att hålla arbetsplatsen fri från damm och allergener – det blir lättare för de anställda att hålla sig friska och sjukskrivningarna blir färre.

Vi anpassar städningen efter dina behov

Vi kan utföra kontorsstädning i flera olika intervaller. En gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen beroende på behov. Vi anpassar kontorsstädningen helt enligt företagets förutsättningar och krav. Vi kan dessutom anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong eftersom städbehovet varierar. På vintern dras det in mycket smuts, medan det är mindre krav på städning under de lugna sommarmånaderna.

Vi ger dig en enklare vardag på kontoret

En smart effektivisering av verksamheten

Att städa ett helt kontor är en betungande uppgift för de flesta företag och även dyrt och ineffektivt eftersom du får mindre tid över till företagets kärnverksamhet. Därför är det bättre att anlita erfarna proffs på kontorsstädning som uppfyller dina krav på renhet och hygien.
Att anlita oss för din kontorsstädning i Helsingborg är det mest praktiska alternativet i många bemärkelser.

Snabb städning utan slarv

Vi ser inget uppdrag som för stort eller för litet. Våra medarbetare har stor erfarenhet av att städa kontor och andra lokaler i Helsingborg med omnejd och ser till att jobbet utförs med omsorg samtidigt som vi alltid håller tiden.

Vad kontorsstädningen ska inkludera bestämmer du själv och det finns även möjlighet för tillval som fönsterputsning, golvvård med mera.

Du kan fokusera på kärnverksamheten

Du tvingas som sagt inte att offra din eller dina medarbetares tid på städning utan kan fokusera på viktigare saker. Du behöver heller inte anställa extrapersonal som ska ta hand om städningen med allt vad det innebär i form av administration och utgifter. Istället kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg med att kontoret med vår hjälp är rent, fräscht och hygieniskt.


Kontorsstädning – sju tips som skapar en renare arbetsplats

  • Desinficera gemensamma utrymmen och ytor. Se till att använda en rengöringsprodukt som är säker för miljön, exempelvis väteperoxid eller ättika. Ha ett lättillgängligt förråd av engångsservetter till hands så att de anställda snabbt kan städa sina arbetsområden innan de går därifrån.Töm soptunnor regelbundet och byt ut nya fodral.

  • Dammsug mattor och möbelklädsel minst en gång i veckan. Detta bidrar till att förlänga livslängden på ditt kontorsgolv och förbättrar luftkvaliteten genom att ta bort allergener och dammpartiklar från luften.

  • Rengör fönstren regelbundet för att släppa in naturligt ljus och göra det lättare att se ut när det behövs.

  • Använd mikrofiberdukar eller moppar när du moppar golv för att minska antalet kemikalier som behövs.

  • Glöm inte att damma och torka av möbler, hyllor, skrivbord, bord och andra ytor. Detta bidrar till att förhindra att bakterier sprids på kontoret.

  • Anlita oss för en professionell kontorsstädning. På det sättet sparar du tid och ser till att ditt kontor alltid ser bra ut och är fritt från bakterier.

Boka kontorsstädning från Städsupport

Välkommen att kontakta oss redan idag för en väl genomförd kontorsstädning i Helsingborg.